Yvonne Muijsers

Leerkracht groep 3a

Mijn naam is Yvonne en vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op de Anton van Duinkerke. Het is ongeveer 12 jaar geleden dat ik ben afgestudeerd aan de Pabo. Ondertussen heb ik al heel wat werkervaring opgedaan. Eerst invalwerk en de afgelopen 10 jaar op een bassischool in Halsteren. Naast het werken op scholen heb ik ook nog diverse opleidingen afgerond.

Ik ben een juf die niet graag stil zit en heb dan ook al vele verschillende jaargroepen mogen ervaren. Daarnaast zie ik het iedere keer als een uitdaging om het onderwijs op school te vernieuwen en te verbeteren. Dit schooljaar start ik in groep 3. In dit leerjaar geniet ik er iedere dag van om te zien hoe de kinderen weer nieuwe dingen bijleren. Wat gaan ze hard met bijvoorbeeld het lezen en rekenen. Ik zie het daarnaast als een uitdaging om het onderwijs zo goed mogelijk te laten aansluiten bij iedere leerling, om dan aan het einde van groep 3 te zien hoeveel we allemaal weer hebben bijgeleerd.

Elke maandag, dinsdag en woensdag rijd ik vanuit Huijbergen naar school. Thuis geniet ik samen met mijn man van ons gezinnetje met 2 kleine mannen van de leeftijd 4 en 1 jaar. We zijn veel in en rond ons huis bezig om het weer een stukje gezelliger te maken. Met mijn verfkwast is geen kast meer veilig want ik maak van elk oud meubeltje weer een mooi projectje. Naast het klussen houden wij van wandelen en mooie vakanties maken.