Willeke van Kempen

Administratief medewerkster

Sinds oktober 2018 werk ik als administratief medewerkster bij basisschool Anton van Duinkerken.

Ik houd me daar voornamelijk bezig met de leerlingenadministratie en de financiële administratie.

Op woensdag kun je bij me terecht voor onder andere ziekmeldingen en allerlei administratieve vragen.

De andere dagen van de week werk ik op andere scholen binnen de Lowys Porquinstichting.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn gezin, een lekker hapje of drankje op het terras of een goed boek. Verder verdiep ik me graag in de Spaanse taal.

Graag tot ziens op school of misschien spreken we elkaar eens aan de telefoon!