Tineke de Jong

Leerkracht groep 7

Wie ben ik, ik ben natuurlijk juf, maar ook ouder samen met manlief van onze drie ontzettend lieve, leuke, knappe en geweldige kinderen van bijna 6, 4 en 2 jaar. Samen wonen wij met onze twee ontzettend stoere honden in het mooie Breda.

Ik eet heel graag ijs, zo’n hoorntje met bolletjes… jammmmm. In de weekenden ga ik er graag met ons gezin op uit, ik wandel veel, ik ga graag uit eten, iedere weekendochtend wordt er na het ontbijt bij ons thuis samen ‘gek’ gedanst en ik ben toch ook echt wel een Efteling ’gekkie’.

Ik werk komend schooljaar voor het tweede jaar, weer met heel veel plezier op de Anton van Duinkerken. Ik vind dat er in de school een fijne sfeer hangt, dat er heeeeeeeel veel leuke kinderen zijn en hele leuke en goede collega’s, dat je je hier welkom voelt en dat alle collega’s hart een oog hebben voor de kinderen.

Na 14 jaar voor de klas, kan ik vertellen dat ik juf wil blijven, totdat ik een oud omaatje ben. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan juf zijn, is het contact en de band die je met je kids opbouwt en dat je de kids binnen een schooljaar ziet groeien. Dit zowel op leergebied als op persoonlijk vlak en hopelijk heb ik ze daarbij ook nog kunnen helpen.

Ik hoop dat ik mee kan geven respect te hebben voor een ander, vooral de goede dingen in de mens zien en dat kinderen weten waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Iedereen is belangrijk en doet ertoe. En natuurlijk dat ieder kind, op zijn/haar niveau, alles eruit haalt en laat zien wat erin zit. Dit om na groep 8 naar de best passende middelbare school te kunnen gaan.

Juf Joyce en ik zullen komend schooljaar de juffen zijn van de groep 7 kids. Mij zul je aan het eind van de week op donderdag en vrijdag zien op de Anton van Duinkerken.

Lieve groetjes en tot snel!