Serena Torenbos

Peuteropvang

Mijn naam is Serena Torenbos en ik werk nu sinds een jaar op de peuteropvang van de Anton van Duinkerken. De kinderen hebben de leeftijd van 2 tot 4 jaar en tevens zijn we sinds 1 januari 2019 ook een kinderdagverblijf van 2 tot 4 jaar geworden.

Een hele leuke groei maken wij momenteel mee. Mijn werk doe ik daarom ook met veel liefde en plezier. De sfeer van de kinderen, ouders en collega’s maken dat het werken op de school mij een fijn gevoel geeft.
Wil je nog meer weten over de peuteropvang? Loop dan gerust binnen!