Selma Chilh

Peuteropvang

Mijn naam is Selma Chilh en ik ben sinds 7 januari werkzaam op locatie Anton van Duinkerken.

Het leukste aan het werken op deze locatie zijn de fijne collega’s, de leuke kinderen en een prettige werkomgeving!

Ik ben van nature een zorgzaam persoon en houd ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik ben een echte familie mens en breng graag tijd door met de mensen om mij heen. Dit gevoel van saamhorigheid, respect en liefde wil ik de kinderen meegeven in hun ontwikkeling, zodat zij groeien tot verdraagzame en respectvolle individuen die bijdragen aan onze multiculturele samenleving.

In mijn vrije tijd probeer ik naast tijd doorbrengen met familie, mijzelf bezig te houden met vrijwilligerswerk voor minderbedeelden over de hele wereld via stichting Smile4Charity en kan ik altijd genieten van uit eten gaan met mensen waar ik van houd!