Petra van Dis

Tutor groepen 1-2, taal-/leescoördinator

Mijn naam is Petra van Dis-de Rijke en ik rijd op maandag en dinsdag vanuit Tholen naar de leukste basisschool van Noord-Brabant. Dat doe ik al 13 jaar met veel plezier.

Ik ben een juf die van afwisseling houdt, dus ik heb eigenlijk wel in elke groep les gegeven. De laatste jaren ben ik te vinden in de onderbouw en dan niet voor de klas, maar als tutor. Ik krijg de mogelijkheid om kleuters extra ondersteuning te geven in hun taalontwikkeling. Een dankbare taak, zeker als je de kinderen ziet groeien in hun ontwikkeling en zelfvertrouwen. Want een kind dat goed in zijn vel zit, heeft ruimte om te ontwikkelen.

Naast mijn functie als tutor vind ik het leuk om mee te denken over de ontwikkeling binnen de hele school. Door taal-leescoördinator en voorzitter van de mr te zijn, draag ik daar mijn steentje aan bij.

Naast het werken op de Anton breng ik graag tijd door met mijn man, dochter Lieke en zoon Cas. We vinden het heerlijk om samen te koken en dat te delen met familie of vrienden, het liefst met mooi weer in de tuin. Een avondje voor mezelf vul ik graag met het lezen van een (kook)boek of zingen bij vocalgroup AboutMusic. Wie weet zie ik jullie eens bij een optreden!

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.