Nurgül Toprak-Karacali

Leerkracht groep 1-2a

Ik ben Nurgül Toprak-Karacali en ik werk woensdag, donderdag en vrijdag in groep 1-2a. Sinds 2010 werk ik in het onderwijs. In 2010 mocht ik voor het eerst invallen op de Anton van Duinkerken. Sindsdien heb ik paar keer langdurig ingevallen op de Anton en sinds vorig schooljaar heb ik een vaste aanstelling gekregen.

Voorlezen is één van mijn favoriete bezigheden in de klas. De enthousiaste manier waarop mijn kleuters de wonderlijke wereld om zich heen ontdekken en ervaren maakt mij heel erg blij. Dat doe ik zelf ook het liefst: genieten van alles wat het leven zo mooi maakt.

De kleuters zelfvertrouwen geven, weerbaar maken en op een fijne manier met elkaar om leren gaan zie ik als een voorwaarde om optimaal te kunnen leren.  

In mijn vrije tijd ga ik vaak met mijn man en zoon naar de Efteling ook maak ik speenkoorden, rammelaars, sleutelhangers, vlaggenlijnen, etcetera. Uiteraard vind ik het ook erg leuk om te lezen en te shoppen.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.