Melissa van Overveld

Leerkracht groep 3a

Hoi!

Ik ben Melissa van Overveld. Dit schooljaar ben ik voor het eerst werkzaam op Basisschool Anton van Duinkerken en kun je mij onder andere vinden in groep 3a.

Als leerkracht streef ik ernaar om het beste uit ieder kind naar boven te halen, op een manier die bij hem of haar past. Ik geniet iedere dag weer van de gezellige praatjes en de persoonlijke contactmomenten met de kinderen en kan me urenlang verwonderen over de vele talenten die zij bezitten.

In mijn vrije tijd houd ik mij voornamelijk bezig met alles wat met muziek te maken heeft. Dansen en gitaar spelen zijn dan ook mijn twee grootste hobby’s. Daarnaast ben ik er altijd voor in om een dagje te winkelen of actief bezig te zijn. Zo vind ik het ontzettend leuk om steeds weer een andere tourrit te maken op de motor, samen met mijn vriend.