Marlijn Manning

Leerkracht groep 8, bovenbouw coördinator

Ik woon in Bergen op Zoom op de Bergse Plaat en ik heb twee dochters Noa en Sanne. In mijn vrije tijd kijk ik graag films. Mijn voorkeur gaat uit naar een goede actiefilm of een niet al te enge thriller. Ook ben ik gek op paarden en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn kids.

De meest gestelde vraag door de kinderen op school is of ik ook huisdieren heb… ja, ik heb een hele knappe stoere kat genaamd Roover. Ik ben een echte dierenvriend.

In de klas ben ik gek op grapjes maken met de kinderen. Ook voorlezen staat dagelijks op het programma. Een leuke, veilige en gezellige sfeer in de klas is een belangrijke voorwaarde om goed met en van elkaar te kunnen leren. Ik vind het belangrijk dat ouders en leerkracht  samen goed contact hebben over de kinderen, dus maak  gerust een afspraak als u iets wilt vragen, overleggen of wilt vertellen. 

Ook dit jaar gaan we er weer een gezellig jaar van maken! Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.