Marion Martens

Leerkracht groep 1-2a

Mijn naam is Marion Martens. Sinds 1993 ben ik werkzaam voor de Lowys Porquin Stichting en vanaf 2014 werk ik op de Anton van Duinkerken. Op maandag, dinsdag en woensdag kom je me tegen bij de kleuters.

Het is super om met de kinderen te werken; samen knutselen, hun woordenschat uitbreiden, werken aan een goede werkhouding en ze zo voor te bereiden op groep 3. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken met kleuters ook zo bijzonder leuk.

Naast juf, ben ik ook de trotse mama van een tienerdochter en -zoon. Zij zitten ondertussen al op de middelbare. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, vind ik het leuk om te koken en om met de naaimachine iets te maken. Maar mijn grootste passie is toch wel om te reizen en de wereld te ontdekken. Samen met mijn man en kinderen hebben we al heel wat landen mogen bezoeken; zowel binnen als buiten Europa.