Marion Martens

Leerkracht groep 1-2a

Mijn naam is Marion Martens. Sinds 1993 ben ik werkzaam voor de Lowys Porquin Stichting en vanaf 2014 werk ik op de Anton van Duinkerken. Op maandag en dinsdag kom je me tegen bij de kleuters. Op donderdag- en vrijdagochtend ben ik beschikbaar voor de kleuters voor tutoring.

Het is super om met de kinderen te werken; samen knutselen, hun woordenschat uitbreiden, werken aan een goede werkhouding en ze zo voor te bereiden op groep 3. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken met kleuters ook zo bijzonder leuk.

Naast juf, ben ik ook de trotse mama van een tienerdochter en -zoon. Zij zitten ondertussen al op de middelbare. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, vind ik het leuk om te koken en om met de naaimachine iets te maken. Maar mijn grootste passie is toch wel om te reizen en de wereld te ontdekken. Samen met mijn man en kinderen hebben we al heel wat landen mogen bezoeken; zowel binnen als buiten Europa.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.