Lisette Nuijten

Leerkracht groep 3b

Sinds 2009 werk ik met heel veel plezier op de Anton van Duinkerken. Vanaf de Pabo ben ik gespecialiseerd in bovenbouwgroepen, maar ik heb de eerste acht jaar hier op school les gegeven in de kleutergroepen en de afgelopen twee jaar aan groep 3. Dit is echt de meest bijzondere groep die er op de basisschool is: de leerlingen veranderen in een korte tijd van spelende kleuter naar lezende, schrijvende en rekenende basisschoolleerlingen. Het is altijd weer een uitdaging om iedere dag het beste uit alle kinderen naar boven te halen! Ik focus mij graag op de talenten van kinderen. Ik leg dan ook liever de nadruk op wat iemand wél goed kan, in plaats van waar een kind moeite mee heeft. Natuurlijk help ik zoveel mogelijk waar dat nodig is, maar de kinderen op hun eigen manier te laten stralen is waar ik écht gelukkig van word! Samen met mijn man heb ik tevens een dochter en een zoontje. Dus naast part-time juf ben ik full-time mama. Ik woon in Middelburg, dus in de zomer zul je me vooral aan het strand kunnen vinden. Iedere keer rijd ik nog steeds met veel plezier naar Bergen op Zoom. Naast lesgeven geniet ik enorm van koken, bakken en lekker (uit) eten. Maar tekenen en schilderen doe ik ook héél graag. Op school kreeg ik vroeger veel gelegenheid om dit talent te ontwikkelen en dat is ook wat ik voor onze leerlingen zou willen… doen wat je goed kunt en waar je blij van wordt!

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.