Linda Segers

Leerkracht groep 3b

Ik ben Linda Segers en sinds 2005 werk ik op de Anton van Duinkerken.

Samen met mijn man Roel en zoontjes Luuk en Tom woon ik in Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen met mijn zoontjes, hardlopen en lees ik graag.

Juf zijn, vind ik prachtig. Samen met de kinderen maken we er een gezellig, leuk en leerzaam jaar van.  Het mooiste aan juf zijn is de kinderen met een glimlach naar school te zien komen en ook weer met diezelfde glimlach naar huis te zien gaan. Als kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school komen, heeft dat een positieve invloed op hun ontwikkeling.