Lenny Blesgraaf

Leerkracht groep 1-2b en groep 3

Ik werk sinds 2013 op b.s. Anton van Duinkerken in de groepen 5, 6 en 7. En wat er in de media ook geschreven wordt over werkdruk, ik zou geen ander beroep willen. Het is fantastisch om de ontwikkeling van de leerlingen te zien die een jaar aan mij worden toevertrouwd. Ik kan er echt van genieten, als een kind komt vragen of het een spreekbeurt mag houden over een onderwerp wat hem of haar interesseert. Of als een kind vol enthousiasme en uit eigen beweging een eigengemaakt liedje zingt over een onderwerp van geschiedenis waar we mee bezig zijn. Want dat is toch wat je wilt bereiken; dat kinderen zelf gemotiveerd aan de slag gaan en deze kennis willen delen.