Kim Eversdijk

Leerkracht groep 8, bovenbouw coördinator

Ik ben Kim Eversdijk, 26 jaar en woonachtig in Steenbergen. Ik werk sinds 2016 op de Anton van Duinkerken. Met veel plezier sta ik ook dit jaar voor groep 8, op maandag, dinsdag en woensdag. In het laatste jaar van de basisschool gebeuren er veel leuke en spannende dingen. Denk aan de eindtoets, keuze voor middelbare school, de musical en natuurlijk ook het kamp. Het is onwijs leuk dat ik deze gebeurtenissen, in het laatste jaar op de basisschool, met uw zoon/dochter mag delen.

Ik vind het een belangrijke taak om kinderen les te geven in een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Kinderen moet in zichzelf geloven en ik, als leerkracht, in hen. Als ze ervaren dat dingen lukken, is leren het leukste wat er is. Belangrijk is dat kinderen vertrouwen hebben, zelfstandig kunnen functioneren en gelukkig zijn. Dit kunnen we bereiken door goed samen te werken, school, ouders en kinderen.

Het vak als leerkracht in het basisonderwijs is een fijn, dankbaar en waardevol beroep. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie.