Kim Adriaansen

Leerkracht groep 5

Hoi,

Ik ben Kim Adriaansen en woon samen met mijn vriend in Bergen op Zoom. Sinds 2019 werk ik met veel plezier op de Anton. Van maandag t/m vrijdag ben ik op school te vinden.

In mijn vrije tijd ga ik lekker uit eten, naar het terras of bezoek ik leuke plekken in Nederland. Mijn favoriete plekje is Zoutelande. Ook lees ik in mijn vrije tijd vaak een boek. Dit is terug te zien in de klas. In de klas lees ik graag voor. Ik kan mij helemaal inleven in een verhaal en hoop dit ook op de leerlingen over te brengen.

Daarnaast hou ik mij in de klas bezig met het zelf ontdekken van talenten. Dit op ieder vakgebied. De talenten van leerlingen combineer ik graag met elkaar. Zo laat ik de leerlingen in groepen aan een project werken. Door samen aan een eindproduct te werken kunnen alle leerlingen hun talenten benutten. Mooie voorbeelden hiervan zijn: zelf gemaakte en gemonteerde films en een museum.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.