Janny de Jong

Leerkracht groep 1-2b, leescoördinator

Ik ben Janny de Jong leerkracht van groep 1-2, al heel wat jaren met veel plezier op de Anton van Duinkerken.

Met mijn creativiteit probeer ik in de klas een leuke en gezellige leeromgeving te creëren. Het is elke keer weer een uitdaging om de 4 jarige leerling te mogen voorbereiden op groep 3.

Het spelenderwijs in speelhoeken kunnen leren is essentieel voor groep 1-2. In het onderwijs ben je nooit uitgeleerd. Ook ik blijf mezelf steeds ontwikkelen om op deze manier elke leerling goed onderwijs te bieden, immers elke leerling heeft andere onderwijsbehoeften.

Omdat voorlezen en lezen erg belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen ben ik een van de lees coördinatoren op school. We hebben een mooie bibliotheek op school waar we heel trots op zijn.

We organiseren ook steeds leuke activiteiten om het lezen nog leuker te maken.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.