Ivo Buijsen

Directeur

Mijn naam is Ivo Buijsen en ik ben geboren op 26 november 1981 in het dorpje Heerle. Ik ben getrouwd met Vera en wij hebben samen twee kanjers van kinderen: Cas en Joep.

Toen ik klein was wist ik al dat ik meneer wilde worden. Ondertussen heb ik al meer dan tien jaar voor de klas gestaan en ben ik sinds 1 mei 2018 directeur op deze school. De Anton, zoals wij hem vaak noemen, is een erg leuke school om directeur van te zijn. We zijn en blijven volop in ontwikkeling om zo goed mogelijk onderwijs vorm te kunnen geven voor alle kinderen bij ons op school. De ontwikkeling van elk individueel kind staat bij ons centraal en daarbij spelen wat ons betreft de ouders een grote rol. Ik hanteer in alles het volgende motto: “Je bent goed zoals je bent!”

In mijn vrije tijd sport ik graag, maak ik graag muziek en spreek ik vaak af met onze vriendenclub.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.