Frea Konings

Coördinator Passend Onderwijs / Plaatsvervangend Directeur

Ik ben Frea Konings, en werk inmiddels al heel wat jaren op de Anton van Duinkerken. Als laatbloeier heb ik op mijn 40ste besloten dat ik iets anders wilde en vervolgens de Pedagogische Academie gedaan. Na mijn afstuderen in 2004 heb ik 6 jaar op een SBO school gewerkt. In diezelfde periode heb ik nog een Master opleiding gevolgd (Master SEN = Special Educational Needs).

Ik heb als leerkracht op de Anton een aantal jaren groep 7 gedraaid met heel veel plezier, maar toen de functie van Intern Begeleider vrij kwam (nu Coördinator Passend Onderwijs), heb ik de overstap gemaakt. Nu is het mijn taak om er, in het kader van Passend Onderwijs, samen met de leerkrachten voor de zorgen dat alle kinderen op school datgene krijgen wat zij nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben ik, bij afwezigheid van Ivo Buijsen, plaatsvervangend directeur.

Onze school is de leukste omdat we een enorm bevlogen team hebben dat ten alle tijden de kinderen centraal stelt. Daarnaast hebben we super leuke kinderen met allemaal hun eigen talenten. Wat ik de kinderen vooral wil meegeven is dat ze zich bewust worden van die talenten, zodat ze kunnen groeien en bloeien.