Flore van Gool

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Flore van Gool. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam op de Anton van Duinkerken. Ik werk op verschillende plekken in school. Als pedagogisch medewerker werk ik op peuteropvang Kiekeboe met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ook werk ik op de BSO met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Verder ondersteun ik voor 1,5 dag in de week leerkrachten op school, waarbij ik mijn beroep van pedagoog op een ander vlak kan uitoefenen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en de mogelijkheid krijgen om zich op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen. Ik ondersteun de kinderen hier graag bij.

Dat dit alles mogelijk is op de Anton van Duinkerken maakt dat ik mijn vak met passie uitoefen en elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.