Flore van Gool

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Flore van Gool. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam op de Anton van Duinkerken. Ik werk op verschillende plekken in school. Als pedagogisch medewerker werk ik op peuteropvang Kiekeboe met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ook werk ik op de BSO met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Verder ondersteun ik voor 1,5 dag in de week leerkrachten op school, waarbij ik mijn beroep van pedagoog op een ander vlak kan uitoefenen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en de mogelijkheid krijgen om zich op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen. Ik ondersteun de kinderen hier graag bij.

Dat dit alles mogelijk is op de Anton van Duinkerken maakt dat ik mijn vak met passie uitoefen en elke dag met plezier naar mijn werk ga!