Denise van Egeraat

Pedagogisch medewerker

Hoi, mijn naam is Denise van Egeraat en ik ben 21 jaar. Sinds het schooljaar 2019/2020 ben ik iedere dag werkzaam op peuteropvang kiekeboe en op BSO Anton van Duinkerken.

Ik heb het erg naar mijn zin hier. Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen werken. Ik vind het vooral leuk om de groei in de ontwikkeling te zien, die de kinderen gedurende de tijd dat ze bij ons zitten, doormaken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed op hun gemak voelen op school en dat ze respect naar iedereen toe hebben.