Daniëlle Tahey

Leerkracht groep 1-2d

Mijn naam is Daniëlle, ik ben 35 jaar oud en woon in Halsteren samen met mijn man Mark en onze 3 kinderen.

Ik werk op de Anton van Duinkerken op maandag en dinsdag in groep 1/2D samen met mijn duo-collega Marjoleine. Als leerkracht hecht ik veel waarde aan veiligheid en vertrouwen in de klas.

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Ik wil kinderen stimuleren om hun talent te ontwikkelen en met plezier naar school te gaan. Mijn streven is dan ook om samen met de kinderen van ieder schooljaar een gezellige en leerzame tijd te maken!

Wanneer ik niet op school ben, ga ik graag in mijn vrije tijd wandelen in het bos met onze hond, met vriendinnen gezellig uiteten of met mijn gezin uitwaaien op het strand. Ook vind ik het heerlijk om lekker op de bank een boek te lezen of een spannende film te kijken.

Als u vragen heeft of kennis wilt maken, kom dan gerust langs. Tot ziens!