Daan Quaden

Conciërge

Ik ben Daan Quaden. Ik sta niet voor de klas, maar toch weten alle leerlingen mij te vinden.

Een Kapotte stoel? Een geluidsinstallatie die niet werkt? Een geschaafde knie? Geen nood! Op basisschool Anton van Duinkerken zorg ik dat de leerkrachten zich kunnen richten op uw kind.

Dagelijks zorg ik dat de school een veilige, aantrekkelijke leeromgeving is. Dit doe ik met veel plezier sinds november 2019. De glimlach of high five van de kinderen zijn de grootste beloning die je kunt krijgen.

Naast mijn werkzaamheden op school ben ik ook actief in het culturele veld van Bergen op Zoom.