Chantal Boeren

Pedagogisch medewerker

Hallo! Mijn naam is Chantal en ik ben geboren op 12 juli 1990.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Zoals dagjes weg naar de dierentuin of pretparken. Ik ga graag naar het strand en naar het bos om te wandelen. Verder sport ik graag en vind ik het leuk om te fotograferen.

Ik werk bij Peuteropvang Kiekeboe. Wij zitten met onze Peuteropvang in de basisschool. Ik werk hier nu zo’n 5 jaar. Met heel veel plezier.

Peuters ontwikkelen zich volop, ze ontwikkelingen hun taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en sociaal- emotionele ontwikkeling. En ik vind het fantastisch om dit te zien. Dat ik ze kan helpen bij hun ontwikkeling vind ik het mooiste van mijn beroep als peuterleidster.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.