Anouk Bolders

Pedagogisch medewerker

Hallo!

Mijn naam is Anouk Bolders, ik ben geboren op 6 december 1999. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij peuteropvang Kiekeboe en bij de BSO Anton van Duinkerken.

Kinderen maken een enorme ontwikkeling mee door de jaren heen. Het is een taak van een pedagogisch medewerker om een steentje bij te dragen aan deze ontwikkeling. Ik vind het mooi om de kinderen hierin te zien groeien en hier deel van uit te mogen maken.

Naast mijn werk volg ik sinds het schooljaar 2020/2021 een deeltijd opleiding Pedagogisch Professional Kind en Educatie aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Na afronding van deze opleiding heb ik meer kennis op mogen doen over de ontwikkeling van kinderen en ben ik breder inzetbaar binnen LPS.

In mijn vrije tijd houd ik er van om te winkelen, te badmintonnen en bij te kletsen met vrienden en vriendinnen.

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.