Ieder kind
heeft een talent

Je vindt onze school midden in de wijk Gageldonk-Oost in Bergen op Zoom. Veel kinderen uit de buurt gaan bij ons naar school. Extra leuk, want dat maakt het makkelijk om ook na schooltijd af te spreken met vriendjes of vriendinnetjes van school.

Gageldonk-Oost is een kleurrijke buurt. Er wonen mensen uit veel verschillende culturen. Dat zie je ook bij ons op school. Het mooie is, de kinderen spelen en werken in de klassen goed met elkaar samen. Kinderen accepteren elkaars achtergrond. Daar zijn we trots op.

Samen leggen we zo een goede basis voor ieders ontwikkeling. Het hele jaar besteden we aandacht aan respectvol met elkaar omgaan. We zijn een rooms-katholieke school, maar hebben in ons lesprogramma zeker aandacht voor andere richtingen.

Leren van elkaars talenten

Onze droom is dat we op school van elkaars talenten profiteren. Van alle kinderen, maar ook van de talenten van onze juffen en meesters. Omdat we verschillend zijn, kunnen we elkaar helpen en aanvullen.

Onze school telt ongeveer 215 leerlingen. Daardoor leren kinderen (en ouders) elkaar snel kennen. We willen nog best iets groeien, maar houden waar mogelijk vast aan kleinere groepen. In deze vertrouwde omgeving ontwikkelt jouw kind zich goed.

Al vanaf 1970 staan we voor het geven van goed onderwijs. Het beste bewijs dat onze leerlingen zich veilig en prettig voelen bij Anton van Duinkerken? Dat zijn ieder jaar onze oud-leerlingen die, als ze op de middelbare school zitten, graag nog eens terugkomen.

Kijk eens binnen!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk hier een aantal foto’s van onze school!