Peuteropvang, BSO en overblijven

Op het terrein van onze basisschool Anton van Duinkerken vind je ook kinderopvang Kiekeboe. Zo hoeft jouw kind maar aan één plek te wennen. Dat maakt de stap naar onze basisschool makkelijker. Ook omdat bij Kiekeboe jouw kind spelenderwijs wordt voorbereid op de basisschool. Er is één leerlijn van 2 tot 12 jaar.

De openingstijden van Kiekeboe zijn: maandag t/m vrijdag van 06.30 uur tot 18.30 uur.

Als je kind eenmaal naar school gaat, is het mogelijk om op school over te blijven. Breek4U regelt het overblijven op Anton van Duinkerken. Voor een vast bedrag per keer (€1,75) krijg je kind tussen de middag thee of melk en een stuk vers fruit.

Ook voor en na school zijn er allerlei opvangmogelijkheden geregeld door LPSKOM. Net als onze school valt dit alles onder de stichting Lowys Porquin.

Peuteropvang

Tussenschoolse opvang / overblijven

Buitenschoolse opvang

Zelf binnenkijken?

Of onze school echt past bij jouw kind, weet je pas als je zelf komt kijken op Anton van Duinkerken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking.

Heb je een vraag?

Wij geven je graag antwoord. Stel je vraag gerust.

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Ben je enthousiast geworden over onze school? Fijn! Je kunt je kind hier direct aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.