groep 8b

Mijn naam is Marion Martens. Ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Sinds 1993 ben ik werkzaam voor de Lowys Porquin Stichting. De eerste 20 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt op Het Kwadrant; school voor praktijkonderwijs. Sinds maart 2014 ben ik werkzaam op deze basisschool, waar ik les geef in de bovenbouw. Op maandag, dinsdag en woensdag geef ik les aan de groep 8 en dat bevalt me erg goed. De interactie met de kinderen maakt het onderwijs zo geweldig, je bent m.i. meer dan alleen maar een schakel tussen het kind en het boek.

Naast het juf zijn, ben ik de trotse moeder van een zoon en een dochter. Verder vind ik het heerlijk om met ons gezin op pad te gaan. Dat kan zijn van een twirl- of voetbalwedstrijd van de kinderen, tot het maken van een prachtige rondreis in de vakantie.

 

 

Mijn naam is Ilona Rottier. Samen met mijn man en ons zoontje Luuk woon ik in het pittoreske dorpje Wemeldinge in Zeeland. Ik werk sinds 2005 op basisschool Anton van Duinkerken. Ik wilde altijd kleuterjuf worden, maar zodra ik stage mocht lopen in de bovenbouw was ik verkocht. Het lesgeven aan de oudere kinderen vind ik het leukste dat er is. Naast het 2 dagen in de week lesgeven ben ik ook nog bovenbouwcoördinator. Samen met het managementteam overleggen over de ontwikkeling van de school. Op deze manier is mijn werk erg afwisselend en uitdagend.