groep 5a

Ik ben Linda Segers en sinds 2005 werk ik op de Anton van Duinkerken.

Samen met mijn man Roel en zoontje Luuk woon ik in Bergen op Zoom.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen met mijn zoontje, winkelen, hardlopen en lees ik graag.

Juf zijn, vind ik prachtig. Samen met de kinderen maken we er een gezellig, leuk en leerzaam jaar van. De leukste vakken vind ik tekenen, rekenen, geschiedenis en ik houd ook erg van voorlezen. Het mooiste aan het werk vind ik, de kinderen met een glimlach naar school te zien komen en ook weer met diezelfde glimlach naar huis te zien gaan. Als kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school komen, heeft dat een positieve invloed op hun ontwikkeling.

Ik ben Marlijn Manning en werk sinds 2005 op de Anton van Duinkerken. Samen met mijn 2 dochters en vriend woon ik in Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd kijk ik graag films.

Mijn favoriete vakken zijn vertellen/voorlezen, rekenen en natuur. Vooral lesgeven aan de middenbouw en bovenbouw vind ik erg leuk. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen.