groep 4a

Mijn naam is Karin de Vos.Ik ben in 1978 geslaagd voor de opleiding.  Dus ik loop al heel wat jaren mee. Over het algemeen ben ik in de onderbouw werkzaam, waar ook mijn hart ligt. De onbevangenheid en spontaniteit van de kinderen in deze leeftijd blijft boeiend en uitdagend. Ik vind het daarom heerlijk om met ze te werken. Ieder  jaar is het weer een uitdaging om maatwerk te bieden. Ontwikkelen op een veilige en prettige manier.
Zelf heb ik 2 zoons en een dochter, en zelfs al een kleindochter.

Hallo allemaal , ik ben Marjolijn Goorden.

Sinds februari 2004 ben ik met veel plezier werkzaam op de Anton van Duinkerken

Ik wist al vrij vroeg dat ik juf wilde worden en in de praktijk blijkt ook dat dit helemaal bij me past. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind zich prettig en gewaardeerd voelt in de klas. Een goede sfeer in de groep draagt hiertoe zeker bij. Een kind dat lekker in zijn vel zit kan het optimale uit zichzelf halen

Op de Anton van Duinkerken is het motto:” Iedereen kan iets, samen kunnen we veel ”! Daar sluit ik me helemaal bij aan!

Samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Den Bosch. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, familie of vrienden.