groep 3a

Mijn naam is Mirjam Schuurmans Rijk.

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen.

Mijn hobby’s zijn: tekenen en schilderen, lezen en op vakantie gaan naar warme landen en daar genieten van de zon!

Ik ben al vele jaren werkzaam op basisschool Anton van Duinkerken, en heb in verschillende groepen les gegeven. Op dit moment geef ik les aan kinderen van groep 3. Het is elke dag genieten om te zien hoe enthousiast en leergierig deze kinderen zijn. Ze willen graag leren lezen, schrijven en rekenen. Wat ben ik trots op hen als ze aan het eind van het schooljaar zelf boekjes kunnen lezen!

Ik ben Miranda Versluijs en werk sinds 2009 met veel plezier op de Anton van Duinkerken.

Ik woon in Halsteren samen met mijn man en onze twee zoontjes.  Ik hou van lezen, kamperen en maak graag uitstapjes met mijn gezin.

Ik vind het belangrijk dat school een plek is waar kinderen zich veilig voelen en er een goede sfeer in de groep is. Met elkaar proberen we ervoor te zorgen dat iedereen zich prettig voelt in de klas. Iedere dag geniet ik weer van de nieuwsgierigheid en onbevangenheid van de kinderen op school.