Directie

Mijn naam is Frans de Graauw en ik ben sinds 1999 directeur op de Anton.

Met heel veel plezier ben ik elke dag op school bezig met een veelvoud van onderwerpen.Zoals je vaak hoort: "Onderwijs elke dag anders maar wel heel erg leuk om te doen".

Met z'n allen zijn we heel erg trots op hetgeen we elke dag met de leerlingen bereiken en dat ook altijd in een leuke en uitdagende omgeving met oog en aandacht voor iedereen.

De directiedeur staat elke dag voor iedereen open!!!

Mijn naam is William Jongenelen en ik ben adjunct directeur van de school. Ik ben getrouwd, heb 4 kinderen en werk sinds 1999 op de Anton van Duinkerken school. Ik heb aan verschillende groepen lesgegeven. Samen met het managementteam ben ik bezig met de ontwikkeling van de school. Ik heb het erg naar mijn zin op de Anton van Duinkerken. Het is een school met kleine groepen die aandacht, gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan.